Vakantiehuis Andalusie: Casa Pillar in Chipiona

Vakantiehuis Andalusie - Casa PillarSoort: Hoekhuis
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: Niet aanwezig
Prijs vanaf: 400 euro per week
Internet: Niet aanwezig
Huurauto: Aanbevolen.

 

Ruim, goed onderhouden vakantiehuis op 50 meter afstand van het strand en met vrij uitzicht op de Atlantische Oceean. Het huis ligt in Chipiona in de provincie van Cádiz in Zuid-Spanje.

Foto's

 

Beschrijving vakantiehuis

Indeling: Benedenverdieping met keuken, woonkamer en badkamer. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een ruim balkon. Bedbank aanwezig in woonkamer. Hoekhuis gelegen aan standweg, niet gelegen op vakantie complex.
Buiten: Het huis beschikt over een ruime patio en balkons met prachtig uitzicht op de Atlantische oceaan. Woning heeft ook een ruim dakterras op de 3e verdieping en kleine ruimte voor de wasmachine.Loopafstand vanaf het huis tot het ruime zandstrand van Chipiona bedraagt ongeveer 1 minuut.

 

 

Locatie

Woning ligt direct aan de kustlijn in Chipiona op 15 minuten loopafstand van het centrum. In de direct omgeving bevinden zich winkels en horecagelegenheden.

Tarieven

  • Oktober tot en met april 400,- euro per week.
  • Mei, juni en september 550 euro per week.
  • Juli en augustus 750,- euro per week.

Overwinteren

Mocht er interesse zijn voor het huren van het huis gedurende langere perioden in winter, voor- of najaar dan kan hier apart een prijsafspraak voor worden gemaakt.

Huurperiode en voorwaarden

Beschikbaar gedurende het gehele jaar. De borgsom bedraagt 400,- euro en de schoonmaakkosten zijn 50,- euro.


Contactformulier

1000 tekens over