Mobiel Internet op vakantie in Spanje

Huurt u een vakantiehuis waar geen internet aanwezig is dan kunt u, als u zelf uw laptop meeneemt, bij Vodafone een Dongel aanschaffen. De kosten bedragen momenteel 39,= euro en dat is inclusief drie maanden internetten of maximaal 1 Gigabite verbruik.

Internet op uw vakantie in SpanjeU steekt de Dongel in een usb poort van uw laptop en de installatie wijst zichzelf... ook geschikt voor Apple Mac.

Meer info: www.vodafone.es

U kunt de Dongel aanschaffen in iedere Vodafone winkel en vraag anders aan uw verhuurder of deze wil zorgen dat hij voor u klaar ligt...

Mobiel bellen Spanje

Bent u toch in de Vodafone winkel en heeft u een simlock vrij toestel, overweeg dan de losse simkaart van de Spaanse Vodafone. U belt dan goedkoper binnen Spanje en heeft geen kosten als u gebeld wordt. Vaak zijn de simkaarten inclusief een bedrag aan beltegoed. Let op, uw Spaanse Vodafone simkaart zal niet werken in uw niet simlockvrije Nederlandse Vodafone toestel.

 

 

Mobiel internet Spanje via NL provider

Er zijn tegenwoordig bij uw Nederlandse provider vaak ook oplossingen voor zowel mobiel bellen als voor mobiel internet Spanje. Vraag hiernaar bij uw leverancier.

 

Zoektermen: Internet op vakantie, Internet in Spanje, Internetten op vakantie, Internet op vakantie laptop, Mobiel internet Spanje, Internet Spanje laptop.